Πολιτικη

Πήρε το χρίσμα από Ν.Δ. ο Νίκας (video)

"Θα κάνω έντιμο αγώνα, χωρίς λάσπη και μαύρο χρήμα"

Φορτωμένη πολιτικά η χθεσινή μέρα για τον δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, καθώς την ώρα που περίμενε τους δύο προέδρους, τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Γερμανό πρόεδρο για την επιτιμοποίηση του δεύτερου, ήρθε το πολυαναμενόμενο τηλεφώνημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επισφραγίζοντας έτσι την κάθοδο του Παναγιώτη Νίκα για την περιφέρεια Πελοποννήσου με τη στήριξη της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, επίσημη στήριξή της στο πρόσωπο του Παναγιώτη Νίκα εξέφρασε σήμερα η ΝΔ, δια στόματος του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, του ανακοίνωσε τη στήριξη του κόμματος της ΝΔ, και της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, προκειμένου να διεκδικήσει την ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Πλέον ο Παναγιώτης Νίκας είναι και επισήμως υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη στήριξη της ΝΔ. "Αναμενόμενο" χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Καλαμάτας το γεγονός της επίσημης στήριξής του από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δήλωσε πως θα κάνει έναν έντιμο αγώνα με επιχειρήματα, χωρίς ύβρεις, και μακριά από λάσπη και μαύρο χρήμα. Στόχος του είναι η νίκη "ακόμα και από την πρώτη Κυριακή", όπως δήλωσε αποκλειστικά στο MessiniaLive, ενώ επεσήμανε ότι εγγύηση σε αυτό είναι η μέχρι τώρα πορεία του, και όσα πετυχαίνει ως δήμαρχος.

 

ΝΙΚΑΣ: "ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΑΝΕΒΩ"

Με "βουνό" παρομοίασε ο δήμαρχος Καλαμάτας την διεκδίκηση της περιφερειακής Αρχής Πελοποννήσου, καθώς όπως είπε, στον προεκλογικό του αγώνα έχει να αντιμετωπίσει ύβρεις, λάσπη, αλλά και "μαύρο χρήμα". Ο ίδιος έχει να αντιτάξει σε αυτά τα επιχειρήματά του, αλλά και το μέχρι σήμερα έργο του στην αυτοδιοίκηση, καθώς όραμά του είναι να αναπτυχθεί η Πελοπόννησος που "τώρα χειμάζει", όπως είπε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.