Πολιτικη

Νικολάκου: Κανένα εμπόδιο πλέον για τη ΣΔΙΤ των απορριμμάτων

Η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης, κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου, ανακοίνωσε πως στόχος είναι να ξεκινήσουν τα εργοτάξια-σχετικά με τη δημιουργία των μονάδων επεξεργασίας αποβλήτων- μέσα στο 2018

 

Σε ανακοίνωσή της προς το Περιφερειακό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της 15ης Οκτωβρίου, η κ. Νικολάκου τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

 

"Με τη δημοσίευση σε Φ.Ε.Κ. των αναγκαστικών απαλλοτριώσεων εκτάσεων που θα χρησιμοποιηθούν για την εγκατάσταση μονάδων επεξεργασίας αποβλήτων, το έργο Σ.Δ.Ι.Τ. μπαίνει στην τελική του ευθεία."

 

"Δεν υπάρχει, πλέον, καμία αγωγή κατά του έργου, κανένα κώλυμα ή πρόσκομμα και το έργο θα προχωρήσει ταχύτατα, οι υπηρεσίες μας δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση".

 

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κ. Πατσαρίνος, επανέλαβε πως το έργο είναι "πανάκριβο, φαραωνικό, ανολοκλήρωτο και θα βαρύνει τις επόμενες γενιές οικονομικά".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.