Πολιτικη

Παραιτήθηκε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου

Παραιτήθηκε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου, μέσω επιστολής που απέστειλε στον Πρόεδρο, κ. Στρατηγάκο.

Aκολουθεί η σχετική επιστολή της κ. Παναγιωτοπούλου: 

"Ύστερα από την σημερινή δήλωση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για την στήριξη της ΝΔ στον Δήμαρχο Καλαμάτας κ Παναγ. Νίκα ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, όπως είχα δηλώσει και στο πρόσφατο παρελθόν, προκύπτει προφανής ασυμβατότητα του ρόλου μου ως Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Δημ. Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας και της κομματικής μου ιδιότητας , ως Αναπλ/α Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. 

Ως εκ τούτου, πιστή στις αξίες μου και την ιδεολογική μου τοποθέτηση , παραιτούμαι από την θέση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Δημ. Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας.

Σεβόμενη την εντολή των πολιτών , που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους το 2014,οφείλω να συνεχίσω να υπηρετώ τα συμφέροντά τους από την θέση της Περιφερειακής Συμβούλου Αργολίδας". 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.