Πολιτικη

"Σεβόμαστε μόνο τους πολίτες, κανέναν άλλον!"

Tα βασικά σημεία της καταληκτικής τοποθέτησης του κ. Τατούλη, σε σχέση με το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων

Ο κ. Τατούλης, επιβεβαιώνοντας και την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές, είπε μεταξύ άλλων:

"Παραβιάζεται η δημοκρατική λειτουργία (σ.σ. από την πλευρά της αντιπολίτευσης) , δεν μπορεί να επαναλαμβάνεται συνεχώς το ίδιο θέμα, δεν μπορούν να εκμεταλλεύονται 

Όποιος δεν σέβεται τους θεσμούς, σημαίνει ότι συμπορεύεται με όσους "βιάζουν" τους θεσμούς, είτε αυτοί είναι περιθωριακοί είτε ΜΜΕ

Άκουσα να λέγεται πως οι "πολίτες δεν το θέλουν το έργο"..Οι πολίτες το ψήφισαν δυο φορές, δεν πήγαμε ποτέ να τους κοροϊδέψουμε.

Μόνο τους πολίτες σεβόμαστε, κανέναν άλλον. Το κόστος για τη διαχείριση των απορριμμάτων, για κάθε πολίτη, μειώνεται στο μισό, με την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

Γι' αυτό οι πολίτες θα μας εμπιστευτούν και το 2019, είμαστε η μόνη παράταξη που τους σέβεται στο σύνολό τους"

 

Να σημειώσουμε πως η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης, κ. Νικολάκου,  σχολίασε τις εξελίξεις γύρω από τις Περιφερειακές εκλογές, λέγοντας:

 

"Ξέρουμε πως γίνεται αγώνας μεταξύ δεύτερου και τρίτου στην Περιφέρεια, μεταξύ των κ. Νίκα και Δέδε, εμάς αυτό δεν μας απασχολεί".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.