Πολιτικη

Τρίπολη: Σύσκεψη στελεχών Σύριζα με Σκουρλέτη

Τη Δευτέρα, 15η Οκτωβρίου 2018, έλαβε χώρα σύσκεψη των στελεχών τοπικών οργανώσεων του Σύριζα στην Αρκαδία, παρουσία του Γ.Γ. του κόμματος, κ. Πάνου Σκουρλέτη

 

Η σύσκεψη είχε ως αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων, σχετικά με το πως θα κινηθεί το κυβερνών κόμμα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

Να σημειώσουμε πως δεν υπήρξε κάποιου είδους απόφαση περί στήριξης ή μη προσώπων, όπως αυτά του κ. Δέδε-φέρεται ως ο πιθανότερος υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου με στήριξη Σύριζα- και του κ. Παυλή- ο οποίος, ως γνωστόν, έχει ζητήσει να ενημερώσει τα τοπικά στελέχη του Σύριζα περί του έργου του στο Δήμο.

 

Ο Γ.Γ. της Νομαρχιακής Επιτροπής του Σύριζα, κ. Τάσος Παπαζαχαρίας, μας επεσήμανε πως αυτή ήταν μια πρώτη σύσκεψη, παρουσία του κ. Σκουρλέτη, καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες, γεγονός που καταδεικνύει τις διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθεί το κόμμα σε σχέση με τις υποψηφιότητες στο αυτοδιοικητικό επίπεδο.

 

Παράλληλα, ο κ. Παπαζαχαρίας επανέλαβε πως η ημερομηνία της ενημέρωσης των στελεχών από τον κ. Παυλή, θα καθοριστεί από τον τελευταίο, βάσει των υποχρεώσεών του, ενώ κάτι ανάλογο θα γίνει και με τον κ. Δέδε. 

 

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Παπαζαχαρίας τόνισε πως οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι "ανοικτές για όλους τους ενδιαφερόμενους".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.