Πολιτικη

Επίσκεψη Παπαηλιού στα ΕΛΤΑ Τρίπολης

Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού στις 15.10.2018, επισκέφθηκε το κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Τρίπολη, όπου συναντήθηκε με το διευθυντή του και με εργαζόμενους.

"Κατά τη συζήτηση έγινε αναφορά στο νέο περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν τα ΕΛΤΑ. Ειδικότερα, στη συρρίκνωση  της ταχυδρομικής αγοράς, στην ανάγκη διαφοροποίησης και επέκτασης της δραστηριότητάς τους σε άλλα παρεμφερή αντικείμενα, στην αξιοποίηση συνεργειών και στην εφαρμογή καινοτομιών, όπως επίσης και στον ανταγωνισμό από τις άλλες εταιρίες του κλάδου, που δεν γίνεται πάντα επί ίσοις όροις.

Ο Γιώργος Παπαηλιού επεσήμανε, ότι σ΄ αυτό το πλαίσιο πρέπει να ληφθεί υπόψη ο κοινωνικός χαρακτήρας των ΕΛΤΑ ιδίως στην ύπαιθρο, και βέβαια στην Αρκαδία. Μάλιστα δε έναντι των ηλικιωμένων, που περιμένουν τη σύνταξη μέσω του ταχυδρόμου.

Και υπογράμμισε, ότι η ένταξη των ΕΛΤΑ στην «Ελληνική Εταιρία Συμμετοχών και Περιουσίας» πρέπει να αποσκοπεί στην αξιοποίησή τους, λαμβάνοντας υπόψη τον κοινωνικό χαρακτήρα τους και τα συμφέροντα του απασχολούμενου σ΄ αυτά προσωπικού. "

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.