Πολιτικη

Αποστραγγιστικά έργα στον περιφερειακό δρόμο Τρίπολης! (video, photos)

Αυτοψία στα αποστραγγιστικά έργα που πραγματοποιεί ο Δήμος, μέσω της Δ.Ε.Υ.Α.Τ., έκανε σήμερα, Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής. 

Ο κ. Παυλής δήλωσε: "Σε λίγες μέρες αφού τοποθετηθούν τα σήματα και τα φώτα στη συμβολή της οδού Μπακοπούλου με την λεωφόρο ΟΗΕ, θα δοθεί στη κυκλοφορία ο δρόμος. 

Έχει γίνει πρόβλεψη αποστραγγιστικών έργων στη περιοχή, όπου οι πλημμύρες και οι έντονες βροχές δημιουργούν ένα έντονο πρόβλημα. Δυστυχώς η συγκεκριμένη περιοχή "πνίγεται" εδώ και πολλά χρόνια και δεν είχε γίνει καμία παρέμβαση, εδώ και χρόνια. 

Όταν έγιναν τα αποστραγγιστικά - αποχετευτικά έργα της πόλης , δεν λήφθηκε υπόψιν ότι είμαστε σε ένα πολύ χαμηλό επίπεδο. Έχουν καταστραφεί περιουσίες από την οδό Ρήγα Φεραίου και προς τα εδώ, όλο αυτό το κομμάτι έχει μεγάλο πρόβλημα. Παράλληλα με το έργο της οδού Μπακοπούλου φτιάχνουμε και αυτό το κομμάτι. Η ΔΕΥΑΤ, με αυτεπιστασία, θα παρέμβει σε αυτό το έργο αλλά και σε άλλα έργα της πόλης μας, λύνοντας το πρόβλημα πολλών ετών. Ξεκίνησε από τον κάτω δρόμο, παράλληλα με τον περιφερειακό (έρχεται προς τα κάτω). Τα νερά θα διοχετευθούν στο θολωτό που έχει ο δρόμος."

Ακούστε αναλυτικά τα έργα που θα γίνουν και σε άλλες οδούς στις δηλώσεις του Δημάρχου Τρίπολης...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.