Πολιτικη

Προμήθεια τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρίπολης

Διευκρίνιση για το διαγωνισμό "Προμήθεια τροφίμων και λοιπών ειδών Παντοπωλείου για τις ανάγκες του Δήμου Τρίπολης - Κοινωνικό Παντοπωλείο".

Στο συνοπτικό διαγωνισμό με ημερομηνία διενέργειας 25 Οκτωβρίου 2018 για την "Προμήθεια τροφίμων και λοιπών ειδών παντοπωλείου για τις ανάγκες του Δήμου Τρίπολης-Κοινωνικό Παντοπωλείο" προϋπ/μού. 29.995,31€, με αρ. διακήρυξης 32920/10.10.18, με αριθμό μελέτης 147/2018 και συγκεκριμένα στα

τμήματα ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, στα προϊόντα της ΟΜΑΔΑΣ Α με α.α. 5 (ρύζι), 6 (φακές) και 7 (φασόλια) στο σημείο Μ.Μ., εκ παραδρομής αναφέρεται η λέξη "ΚΙΛΑ" αντί του ορθού "ΤΕΜΑΧΙΑ". Η τιμή μονάδος να δοθεί ανά τεμάχιο.

Επίσης στην διακήρυξη στα τμήματα ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ και την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ στην ΟΜΑΔΑ Β στο προϊόν με α.α 3 (πλαστικές τσάντες ) στο σημείο Μ.Μ. εκ παραδρομής αναφέρεται η λέξη «ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ» αντί του ορθού «ΚΙΛΑ». Η τιμή μονάδος να δοθεί ανά κιλό.

 

Πηγή:  tripolis.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.