Πολιτικη

Νέος διεκδικητής του Δήμου Τρίπολης!

Στα "σκαριά" βρίσκεται η δημιουργία νέας, δημοτικής κίνησης στην Τρίπολη και η σχετική ανακοίνωση αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του arcadia 938, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος εν ενεργεία,  έχει πάρει την απόφαση να ηγηθεί μιας νέας δημοτικής παράταξης και να διεκδικήσει τη θέση του Δημάρχου της πόλης.

 

Είναι γεγονός πως η εφαρμογή του εκλογικού συστήματος της απλής αναλογικής-με..αστερίσκους- στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ελέω "Κλεισθένη", ευνοεί την κάθοδο στις τελευταίες, περισσοτέρων παρατάξεων, καθώς είναι πιθανότερο, σε σχέση με ότι ίσχυε επί "Καλλικράτη", να πετύχουν την εκπροσώπησή τους στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

 

Συνεπώς, οι "μνηστήρες" του δημαρχιακού θώκου της αρκαδικής πρωτεύουσας αναμένεται να είναι, τουλάχιστον, επτά, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα και τις σχετικές δηλώσεις ή πληροφορίες.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.