Πολιτικη

Ακυρώθηκε ο προϋπολογισμός της Κ.Ε.Δ.Η.Τ!

Απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, η οποία εδρεύει στην Πάτρα, δεν επικύρωσε τον εγκεκριμένο από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης προϋπολογισμό της επιχείρησης

Αυτό, ουσιαστικά, σημαίνει πως η επιχείρηση βρίσκεται σε καθεστώς μη λειτουργίας, καθώς ο προϋπολογισμός, ως γνωστόν, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη σύννομη λειτουργία οιουδήποτε φορέα που έχει οικονομική δραστηριότητα.

 

Την ακύρωση ανέδειξε και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Τρίπολης, κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης με σχετική ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το κείμενο της ανάρτησης του κ. Σμυρνιώτη, έχει ως εξής:

 

Με την 220222/15.10.2018 (ΑΔΑ 6ΤΙΛΟΡ1Φ-ΩΥΨ) απόφασή της η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ακύρωσε την 966/01.10.2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης που επικύρωνε - εννιά ολόκληρους μήνες μετά την έναρξη του Οικονομικού Έτους - τον Προϋπολογισμό της ΚΕΔΗΤ έτους 2018.

Το σκεπτικό της απόφασης αναδεικνύει την απόλυτη αναισθησία του κ. Παυλή και την εμμονή του να συγκαλύπτει το σκάνδαλο - γιατί άραγε(;) - καλυπτόμενος βέβαια και πίσω από την τραγική καθυστέρηση του ΣΕΕΔΔ - και πάλι γιατί (;) - να ολοκληρώσει το πόρισμα ελέγχου και να το αποστείλει στη Δικαιοσύνη.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.