Πολιτικη

"Πυρά" Σαραβάκου κατά Τατούλη

Ο πρώην Νομάρχης Αργολίδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κατηγορεί το νυν Περιφερειάρχη για "απαράδεκτες κινήσεις εντυπωσιασμού"

 

Ειδικότερα, ο κ. Σαραβάκος-ο οποίος στηρίζεται από την Ένωση Κεντρώων, της οποίας ηγείται ο κ. Βασίλης Λεβέντης- προέβη σε δηλώσεις σε περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό, σχετικά με συνάντηση των κ. Τατούλη και Βαρλαμίτη. Ο τελευταίος είναι ο Πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων το οποίο συνεργάζεται με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και στο θέμα της ίδρυσης της Περιφερειακής Τράπεζας.

 

Εν προκειμένω, υπήρξε ανακοίνωση της Περιφερειακής Αρχής σχετική με τη δημιουργία διοικητηρίου στην Τρίπολη, ήτοι κτιρίου ή συγκροτήματος κτιρίων όπου θα συστεγάζονται οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες, με σκοπό αφενός τη διευκόλυνση των πολιτών, αφετέρου την άμβλυνση της κυκλοφοριακής συμφόρησης που παρατηρείται, συχνά, στο κέντρο της πόλης. 

 

Ο κ. Σαραβάκος τόνισε, μεταξύ άλλων, πως:

 

«Η δημιουργία διοικητηρίων θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ο κ. Τατούλης θυμήθηκε το θέμα τώρα, λίγους μόλις μήνες πριν από τη λήξη της δεύτερης θητείας του. Πρόκειται καθαρά για μια απαράδεκτη κίνηση εντυπωσιασμού, που γίνεται μόνο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους. Πού ήταν τόσα χρόνια ο κ. Τατούλης; Γιατί δεν ενδιαφέρθηκε για το θέμα; Τώρα το θυμήθηκε;» 

 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ανέφερε, επίσης,  ότι την εποχή που ήταν Νομάρχης Αργολίδας, πριν από δύο και πλέον δεκαετίες, είχε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία για τη δημιουργία διοικητηρίου για τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αργολίδας, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε καθώς άλλαξε η διοίκηση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.