Πολιτικη

winamp wmp real qt

Νέος "γύρος" αντιπαράθεσης μεταξύ Κακλαμάνου και Βόσνου

Μόνιμο χαρακτήρα τείνουν να λάβουν οι αντιπαραθέσεις μεταξύ του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Κακλαμάνου και του ανεξάρτητου συμβούλου, κ. Βόσνου

 

Αυτή τη φορά, ο κ. Βόσνος εξέλαβε ως "ειρωνική" την αντιμετώπισή του από μέρους του κ. Προέδρου, με τον τελευταίο να τον εγκαλεί και για την εν γένει αποτελεσματικότητά του ως συμβούλου και πρώην Δημάρχου.

 

Μάλιστα, ο κ. Κακλαμάνος δήλωσε πως "καταλαβαίνω τη δύσκολη θέση του κ. Βόσνου", φράση η οποία οδήγησε τον κ. Βόσνο να "ανεβάσει" τους τόνους, λέγοντας "μια χαρά είναι η θέση μου, με ενδιαφέρει η λειτουργία του συμβουλίου".

 

Η απάντηση του κ. Κακλαμάνου ήταν: "Είστε πολύ μικρός!"

 

Παράλληλα, οι κ. Σμυρνιώτης και Τζιούμης κάλεσαν, για πολλοστή φορά, τη δημοτική αρχή να σοβαρευτεί, να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα και να αφήσει "τις φαντασιώσεις περί μεγάλων έργων".

 

Εις απάντηση, ο κ. Γεωργανόπουλος δήλωσε το εξής: "Εάν η παρούσα δημοτική αρχή κάνει έργα μόνο 16 εκατομμυρίων ευρώ (το νούμερο αυτό ανέφερε ο κ. Σμυρνιώτης, ως απολογισμό της δικής του δημοτικής αρχής), δεν θα είναι πάλι υποψήφια."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.