Πολιτικη

winamp wmp real qt

Παρουσίαση του κ. Νίκα στην Τρίπολη (video, photos)

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Νίκας βρέθηκε στην Τρίπολη στις 7 Νοεμβρίου.

Τον κ. Νίκα υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, κ. Κατσίπος, ο οποίος ζήτησε προσωπικά συγγνώμη από τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή κ. Λυκουρέντζο διότι "λόγω κακής συνεννόησης, δεν μπόρεσε να βρεθεί στην εκδήλωση".

Σε δηλώσεις του ο κ. Νίκας, αφού ανέφερε τον κλασσικό χαιρετισμό "Αρκαδία Χαίρε", τόνισε πως είναι τιμή γι' αυτόν πως στηρίζεται από τη ΝΔ και επεσήμανε πως ενώ η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα, παρουσιάζει οξύτατα προβλήματα.

Επιπρόσθετα, τόνισε πως δεν φθάνουν οι εξαγγελίες αλλά πρέπει να γίνει κοινή προσπάθεια όλων των Πελοποννησίων. Επανέλαβε δε πως είναι ένας "γνήσιος αυτοδιοικητικός".

Από την πλευρά του, ο Βουλευτής Αρκαδίας, κ. Βλάσης τόνισε μεταξύ άλλων, τον πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα της υποψηφιότητας του κ. Νίκα, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση του κόμματος να μην στηρίξει επίσημα Δημάρχους, κάνοντας αναφορά όμως στην υποψηφιότητα του κ. Σμυρνιώτη.

Ο κ. Βλάσης προσέθεσε πως την επομένη των εκλογών θα χυθεί άπλετο φως στα οικονομικά της Περιφέρειας και αν αποδειχθεί κακή διαχείριση δημόσιου χρήματος, όσοι έχουν βάλει την υπογραφή τους θα τιμωρηθούν.

Τέλος, όσον αφορά τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της υποψηφιότητας του κ. Τατούλη, ο κ. Βλάσης είπε χαρακτηριστικά: "Γελάει ο κόσμος, όλοι ξέρουν ποιος προσπαθούσε μέχρι πρόσφατα να πάρει την υποστήριξη της ΝΔ".

Τέλος να επισημάνουμε πως στην εκδήλωση παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην Δήμαρχος, κ. Σμυρνιώτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κατσίρης, ο πρώην Αντιδήμαρχος, κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος και πολλοί νυν και πρώην δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι που πρόσκεινται στη ΝΔ.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.