Πολιτικη

Συνάντηση Κώστα Βλάση με Αρκάδες φοιτητές στην Αθήνα (photos)

Τη Δευτέρα (12/11), ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης συναντήθηκε με Αρκάδες φοιτητές στην Αθήνα.

Στο γνωστό στέκι του κέντρου της Αθήνας, Μαντζάρου 3, "συνέλαβε" ο φωτογραφικός φακός του kalpi19.gr, τον βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστα Βλάση, ο οποίος αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία τη στενή σχέση που έχει με τους νεολαίους της εκλογικής του περιφέρειας οι οποίοι είναι φοιτητές στην Αθήνα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, φοιτητές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ με έντονη ενασχόληση στην Οργάνωση και που θεωρούνται από τα κορυφαία στελέχη της, συνάντησαν τον "γαλάζιο" βουλευτή συζητώντας μαζί του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Ιδρύματα και πως βιώνουν την καθημερινότητα μέσα σε αυτά. Ο ίδιος σχολίασε ότι η καλύτερη προεκλογική "μάχη" ξεκινάει μόνο όταν έχεις στο πλευρό σου τους νέους ανθρώπους.

Ο Κώστας Βλάσης έδειξε να απολαμβάνει τη συζήτηση με τους νέους και δεσμεύτηκε να το καθιερώσει αφού και ο ίδιος είχε την ευκαιρία να "χαλαρώσει" μαζί τους και να αφουγκραστεί τις ανησυχίες τους.

ΠΗΓΗ: kalpi19.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.