Πολιτικη

"Nαι" Σύριζα σε Παυλή με συντριπτική πλειοψηφία

Ένα "σήριαλ" έλαβε τέλος, καθώς το κυβερνών κόμμα και ο νυν Δήμαρχος Τρίπολης "ένωσαν" τις τύχες τους σχετικά με τις εκλογές του Μαΐου

 

Η απόφαση πάρθηκε μετά από συνεδρίαση των μελών της τοπικής οργάνωσης του Σύριζα, τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του arcadia 938, η έγκριση της υποστήριξης του κ. Παυλή απέσπασε τη συντριπτική πλειοψηφία όσων συμμετείχαν στην ψηφοφορία και συγκεκριμένα ογδόντα (80) μελών του κόμματος. Είκοσι (20) μέλη ψήφισαν κατά της στήριξης.

 

Μετά, λοιπόν, από μια διαδικασία που, λόγω του τρόπου με τον οποίο έγινε, σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς, το "χρίσμα" του Σύριζα στις Δημοτικές Εκλογές πήγε στον κ. Παυλή.

 

Αναμένονται επίσημες, πλέον, αντιδράσεις από ολόκληρο το φάσμα της τοπικής πολιτικής "σκηνής" αλλά και από το Κίνημα Αλλαγής που, σύμφωνα με κάποιες ενδείξεις, προσανατολιζόταν και αυτό στη στήριξη Παυλή.

 

Όσον αφορά τον ίδιο το νυν Δήμαρχο, μένει να αποδειχτεί μέσα στο επόμενο διάστημα αν θα ωφεληθεί και πόσο από τη στήριξη αυτή.

 

Ο arcadia 938 είχε περιγράψει την εξέλιξη αυτή, μέσω ρεπορτάζ, ως "πολύ πιθανή", βασισμένος σε αξιόπιστες και έγκυρες πληροφορίες και όχι "επιθυμίες" ή "κατευθυνόμενες" απόψεις και δημοσιεύσεις. Ειδικά στην παρούσα συγκυρία για τα Ελληνικά ΜΜΕ, είναι απολύτως απαραίτητη η προάσπιση της ελάχιστης, έστω, δυνατής δεοντολογίας όσον αφορά ειδήσεις που έχουν να κάνουν και με το κοινωνικό συμφέρον.

 

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε παλαιότερη δημοσίευση του arcadia 938, η οποία, μάλιστα, είχε χαρακτηριστεί ως προϊόν "προπαγάνδας" από κάποιους που, προφανέστατα, δεν επιθυμούσαν να συμβεί το παραπάνω γεγονός..

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.