Πολιτικη

Συμβόλαιο πολιτικού "θανάτου" για Τατούλη

Ξεκίνησε η ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου της 15ης Νοεμβρίου 2018.

Κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού για το 2019, και ειδικότερα σε σχέση με το πως παρουσιάστηκε από "ορισμένα ΜΜΕ" η οικονομική αρωγή του Υπουργείου προς τις Περιφέρειες για τη μεταφορά των μαθητών, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Νικολάκου, δήλωσε πως, κατά τη γνώμη της, μερίδα των περιφερειακών ΜΜΕ εκτελούν" Συμβόλαιο Θανάτου" με σκοπό την πολιτική εξόντωση του νυν Περιφερειάρχη.

Παράλληλα, η κ. Νικολάκου, ως εισηγήτρια του θέματος για λογαριασμό της Περιφερειακή αρχής, περιέγραψε τους βασικούς άξονες δράσεων, δίνοντας έμφαση σε έργα υποδομών, προστασίας αλλά και αναπλήρωσης πιθανών φθορών στην αγροτική παραγωγή και δράσεις εξωστρέφειας.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κ. Πατσαρίνος, πάντως, ζήτησε εξορθολογισμό των προτεραιοτήτων του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, με άξονα την αντιμετώπιση δασικών καταστροφών.

Να σημειώσουμε πως, ουσιαστικά, ο προϋπολογισμός θα υλοποιηθεί κατά το ήμισυ από τη νυν Περιφερειακή Αρχή, καθώς τον Μάιο θα διεξαχθούν οι ανάλογες εκλογές.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.