Πολιτικη

Οδυσσέας: Πρώτη φορά Καραμανλική Αριστερά!

"Καρφάρα" του βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, για τον υπουργό Επικρατείας, Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Τα όσα είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, αναφορικά με τον Κώστα Καραμανλή, "καυτηρίασε" ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

"Με ρωτούν αν το παρακάτω σχόλιο είναι του κ. Αντώναρου, όχι! Είναι του κ. Βερναρδάκη, Υπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Τσίπρα. Της πρώτης φοράς Καραμανλικής Αριστεράς!", ανέφερε με αιχμηρή ειρωνεία στον λογαριασμό του στα social media ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Σημειώνεται, πως ο κ. Βερναρδάκης είπε μεταξύ άλλων πως "ο Κ. Καραμανλής έδωσε μια έντιμη μάχη στην αρχή απέναντι στη διαπλοκή και τη διαφθορά, απέτυχε σε αυτή τη μάχη και σε δεύτερο χρόνο έχασε τον έλεγχο… Για το δημοσιονομικό εκτροχιασμό διατηρώ τις αμφιβολίες μου στο μέτρο που παρουσιάστηκε για να παρουσιαστεί ως μονόδρομος το πρώτο μνημόνιο. Να αθωώνεται η εποχή του εκσυγχρονισμού για να ριχθεί η ευθύνη της χρεοκοπίας στον Καραμανλή, αυτό δεν το δέχομαι".

Πηγή: thecaller.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.