Πολιτικη

Βλάσης: "Θα ξαναφέρουμε στα σχολεία τα θρησκευτικά"

Ο βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Κώστας Βλάσης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, τη Δευτέρα (19/11) και αναφέρθηκε σε θέματα επικαιρότητας. 

Ο κ. Βλάσης ξεκίνησε λέγοντας πως"Δεν υπάρχει τρόπος ανατροπής της Κυβέρνησης, εμείς έχουμε κάνει πρόταση μομφής κι αν χρειαστεί θα ξανακάνουμε. Εμείς από την πρώτη στιγμή θα δείξουμε τις προθέσεις μας".

"Ως κυβέρνηση θα ξαναφέρουμε στα σχολεία την ύλη των θρησκευτικών. Η εκκλησία έχει κατασκευάσει πολλά νοσοκομεία και έχει βοηθήσει", τόνισε ο κ. Βλάσης.

Και συνέχισε λέγοντας πως "Δέχομαι πως ο κ. Τσίπρας είναι άθεος, βέβαια αυτή τη στιγμή μιλάμε για χειρότερο θέμα, στερείται οποιασδήποτε ηθικής αξίας... Δε θα δεχθούμε ο κ. Τσίπρας να εκτοπίσει τους κληρικούς από το δημόσιο, ας κόψει από αλλού αν θέλει, για να διορίσει δικά του στελέχη".

Κλείνοντας τη συνέντευξη αναφέρθηκε στους τρίτεκνους:"Το πρώτο επίδομα που "έτρεξε" να κόψει o κ. Τσίπρας είναι το επίδομα των τρίτεκνων, το οποίο είχε δώσει η πρώην κυβέρνηση, δεν υπάρχει σχέδιο γι΄αυτό;".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.