Πολιτικη

ΥΠΕΣ: 6 εκατ. € στην Περιφέρεια για το οδικό δίκτυο

Από το Υπουργείο Εσωτερικών δόθηκε το ποσό των 6.580.000,00 €, για την κάλυψη επενδυτικών δαπανών τους και δαπανών βελτίωσης, συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου, της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατανομή συνολικού ποσού 70.000.000,00€ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, προς κάλυψη επενδυτικών δαπανών και δαπανών βελτίωσης, συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου των Περιφερειών. 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Κατανέμουμε στις Περιφέρειες της χώρας, από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο "Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Περιφερειών", συνολικό ποσό 70.000.000,00€, αποκλειστικά και μόνο προς κάλυψη επενδυτικών δαπανών τους και δαπανών βελτίωσης, συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου, ως ακολούθως: 

Τα ανωτέρω ποσά, θα αποδοθούν στις δικαιούχους Περιφέρειες, με χρηματική εντολή του Υπουργείου μας προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.