Πολιτικη

"Στον αέρα" η νέα ιστοσελίδα του Κινήματος Αλλαγής!

Στο διαδίκτυο "ανέβηκε" η ανανεωμένη και πολυμορφική ιστοσελίδα του Κινήματος Αλλαγής, κάτι που ήταν αναγκαίο να γίνει μετά και την αποχώρηση του Ποταμιού από το κοινό εγχείρημα.

Το νέο site του Κινήματος Αλλαγής είναι στην διεύθυνση www.kinimaallagis.gr, και έχει ξεκάθαρα τη "σφραγίδα" του ΚΙΝΑΛ, με έμφαση στην ενημέρωση του αναγνώστη για τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες του κόμματος, θυμίζοντας ειδησεογραφική ιστοσελίδα, με συγκεντρωμένα όλα τα τελευταία νέα, ενώ υπάρχουν και πολυμέσα (φωτογραφίες, βίντεο κ.λπ.).

Ξεχωρίζουν, πάντως, οι κατηγορίες "10+1 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ", "10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ", "12+1 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ", "7 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ", "10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ", "ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ", "6 ΣΤΟΧΟΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ", "9+6 ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ", όπου σταχυολογούνται οι προτάσεις που έχει καταθέσει το Κίνημα Αλλαγής για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας και την κοινωνική δικαιοσύνη.

 

ΠΗΓΗ: thecaller.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.