Πολιτικη

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Διαβάστε την πρόσκληση για τη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης.

Σας καλούμε την 28η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

-Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «Δραστηριότητες παροχής ποτών – δραστηριότητες υπηρεσιών εστιατορίων και κινητών μονάδων εστίασης» με την επωνυμία «Γ. Χρονόπουλος – Α. Καρράς Ο.Ε.» που βρίσκεται επί της οδού Ισαάκ Σολωμού 20 στην Τρίπολη.

-Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφετέρια» με την επωνυμία «Γκλίνος Παναγιώτης του Κωνσταντίνου» που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 46β στην Τρίπολη.

-Γνωμοδότηση για την ονοματοδοσία ανωνύμου οδού μεταξύ των Ο.Τ. 735 και 737 εντός του εγκεκριμένου σχεδίου πόλης του Δήμου Τρίπολης.

-Γνωμοδότηση για την ονοματοδοσία ανωνύμου οδού μεταξύ των Ο.Τ. 970, 971 και 972 εντός του εγκεκριμένου σχεδίου πόλης του Δήμου Τρίπολης.

-Γνωμοδότηση για το θέμα: «Χριστουγεννιάτικος στολισμός – Δράσεις στους κοινόχρηστους χώρους της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης και εκδηλώσεις εορτασμού για τα Χριστούγεννα 2018 – Πρωτοχρονιά 2019.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.