Πολιτικη

Ενωμένη η Νεστάνη στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές (video, photos)

Την Δευτέρα (26/11) στο Μέγαρο Νεστάνης, ο Βασίλης Σπέντζος ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για την Προεδρία της τοπικής Κοινότητας, με δικό του συνδυασμό.

Ο κ. Σπέντζος είναι ένα πολύ δραστήριο πρόσωπο της περιοχής και εν ενεργεία Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Νεστάνης.

Μαζί του ήταν αρκετά, γνωστά ονόματα της Νεστάνης και της Μηλιάς, όπως είναι οι κ.κ. Ρουμελιώτης, Μποροβήλος, Παπασταύρου, Καρώνης, Παπαδημητρίου, Δεδούσης, Κατρής, Καραλής  και πολλοί άλλοι.

Γιώργος Ρουμελιώτης: Σε αυτό το χωριό στην Νεστάνη έχουμε αποδείξει πως υπάρχουν ισχυρές σχέσεις φιλίας, υπάρχουν ισχυροί δεσμοί, υπάρχει μεγάλη εκτίμηση μεταξύ των κρατικών. Νοιαζόμαστε για το χωριό μας αγαπάμε το χωριό μας και θέλουμε να το βοηθάμε. Κοινή απόφαση είναι να στηρίξουμε έναν άξιο άνθρωπο για νέο πρόεδρο του χωριού, τον Βασίλη το Σπέντζο. Θα είμαστε όλοι δίπλα του να τον στηρίξουμε για το καλό του χωριού.

Βασίλης Σπέντζος: Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα που βρίσκεστε δίπλα μου γιατί είστε άνθρωποι του χωριού που εκπροσωπείτε ή εκπροσωπούσατε θεσμούς του χωριού και στηρίζεται σήμερα την υποψηφιότητά μου για πρόεδρος της κοινότητας της Νεστάνης. Είναι μια μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουμε όλοι μαζί μακριά από πολιτικές. Σκοπός μας είναι να κάνουμε την κοινότητα της Νεστάνης πρότυπο και να αποτελεί παράδειγμα και για τις άλλες κοινότητες. Τα πολιτικά πρέπει να είναι μακριά από τα κοινά της αυτοδιοίκησης. Σας ευχαριστώ πολύ και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε το στόχο μας.

Νικόλαος Καραλής: Είμαι πολύ χαρούμενος διότι είμαστε εδώ στην Νεστάνη. Ήρθαμε  εδώ για να δώσουμε τη σκυτάλη στον Βασίλη Σπέντζο, σε έναν άνθρωπο πετυχημένο στη ζωή και στη δουλειά του και θεωρούμε σίγουρο ότι θα πετύχει και σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνει για το καλό του χωριού.

Παπαδημητρίου Γιώργος: Θα ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου στο Βασίλη Σπέντζο να έχει καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε αυτό το σοβαρό έργο το οποίο προτίθεται να αναλάβει. Θα έχει την συμπαράσταση όλων μας. Να του ευχηθώ καλή δύναμη και καλό κουράγιο.

Θεόδωρος Δεδούσης: Τα λόγια περιττεύουν. Σήμερα είναι μία ενωτική προσπάθεια. Σήμερα δεν έχουν την δύναμη που είχαν παλιά. Εξαρτώνται όλα από τους δημάρχους. Εύχομαι στο Βασίλη επειδή έχει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά προβλήματα στην κοινότητα, να έχει κουράγιο και να αντέξει προκειμένου να προσφέρει στο χωριό μας. 

Σταύρος Παπασταύρου: Διαβάζοντας ένα mail από την Αμερική από τον σύλλογο Τσιπιανιτών του Σικάγο: "Με την ευκαιρία της σημερινής ανακοίνωσης του αγαπητού πατριώτη μας Βασίλη Σπέντζου για την διεκδίκηση της προεδρίας του τοπικού συμβουλίου και της τοπικής κοινότητας, εκφράσουμε την απόλυτη συμπαράσταση μας και υποστήριξη του συλλόγου μας και να τον διαβεβαιώσουμε ότι ο σύλλογος του Σικάγο όπως το παρελθόν έτσι και τώρα θα βρίσκονται στο πλευρό όλων των δραστηριοτήτων και κινήσεων που στόχο έχουν την πρόοδο του αγαπημένου μας χωριού".

Προσωπικά βιώνω με πάθος και είμαι ενεργός πολίτης με δράσεις στα κοινά του χωριού μου τα τελευταία 20 χρόνια και είμαι ευτυχής. Σήμερα είμαι γεμάτος χαρά που υπάρχει τέτοια συσπείρωση και ενδιαφέρον από τους κατοίκους της Νεστάνης για την πρόοδο της περιοχής μας και της κοινωνίας. Η απόφαση του φίλου και καταξιωμένου πατριώτη, Βασίλη Σπέντζου να κατέβει υποψήφιος πρόεδρος, μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και θα είμαστε στο πλευρό του σε ό,τι χρειαστεί.

Δημήτρης Μποροβήλος: Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον Βασίλη για την τιμή που μου έκανε να είμαι προσκεκλημένος σε αυτή τη σύναξη. Γιατί εγώ δεν εκπροσωπώ κάποιο πολιτικό φορέα ούτε διετέλεσα ποτέ στα κοινωνικά δρώμενα της Νεστάνης. Πιστεύω ότι είναι η φιλία αυτή που με δένει με τον Βασίλη και θέλω να δηλώσω και εγώ στρατιώτης σε αυτή του την πορεία. Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει για το χωριό μας και είμαι ευγνώμων που υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Βασίλη τον Σπέντζο, αλλά και άλλους που βλέπω εδώ που ασχολούνται με τα κοινά της Νεστάνης, αυτό το χωριό στο οποίο πολλοί από εμάς είμαστε λίγο μακριά τα τελευταία χρόνια.

Γιώργος Καρώνης: Είναι μία ιστορική στιγμή για το χωριό, πιστεύω όπως είπαν και οι προλαλήσαντες ότι μετά από πολλά χρόνια η τοπική κοινότητα της Νεστάνης και της Μηλιάς θα είναι ενωμένοι όλοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Βασίλη τον Σπέντζο για αυτή του την επιλογή και θέλω να του πω ότι είμαστε όλοι εδώ και θα βοηθήσουμε σε αυτό το δύσκολο έργο.

Ευάγγελος Κατρής: Θέλω να ευχαριστήσω τον Βασίλη που με κάλεσε απόψε και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και ότι καλύτερο μπορεί να κάνει για την ευρύτερη περιοχή, την δικιά μας. Βασίλη καλή επιτυχία.

Δ.Τ.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.