Πολιτικη

winamp wmp real qt

Μπουντρούκας: "Ο Δήμος να λύσει το πρόβλημα με τα αδέσποτα... Χθες!" (video)

Στην κάμερα του Arcadia 93.8, μίλησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας αλλά και ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Βασίλης Αθανασιάδης, για το φλέγον ζήτημα των αδέσποτων στην Τρίπολη.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μπουντρούκας είπε μεταξύ άλλων:

"Ασχολούμαστε με ζητήματα που θα έπρεπε να έχουν λυθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Γνωρίζω πως υπάρχει κάποιο ακίνητο που ενοικιάζει ο Δήμος... Θα μπορούσαν δηλαδή τα αδέσποτα να βρίσκονται σε συνθήκες σωστές και να έχει γίνει η κατάλληλη διαχείριση. Το πρόβλημα όσο πάει και μεγαλώνει... Κάθε μέρα ακούμε πως "δάγκωσαν έναν άνθρωπο, δάγκωσαν άλλο άνθρωπο", δεν είναι δυνατόν να μην μπορούμε να κυκλοφορήσουμε..." .

Κλείνοντας ο κ. Μπουντρούκας είπε πως "Οι συνθήκες που ζούμε στην πόλη με τα αδέσποτα, είναι τριτοκοσμικές και πως ο Δήμος Τρίπολης θα έπρεπε να είχε δράσει χθες".

Στη συνέχεια ο κ. Αθανασιάδης πήρε τον λόγο, λέγοντας πως"Έχουμε γίνει δέκτες πάρα πολλών παραπόνων, για το θέμα των αδέσποτων, σε πολύ πιεστικό σημείο. Θέλουμε να αναδείξουμε το πρόβλημα πιο έντονα και να δοθεί μία λύση. Πρέπει να επισπεύσουμε τις διαδικασίες άμεσα. Εγώ ως γονέας και επιχειρηματίας αυτής της πόλης, θέλω το παιδί μου να μην φοβάται και η επιχείρησή μου να δουλεύει και να μην φοβούνται οι πελάτες μην τους ορμήσει κάποιο σκυλί".   

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.