Πολιτικη

Καταγγελία Τσιαμούλου για "στημένες" δημοσκοπήσεις!

"Προσπάθεια να αλλοιωθεί η βούληση των πολιτών" μέσω "στημένης" έρευνας κοινής γνώμης για τις δημοτικές εκλογές κατήγγειλε ο κ. Νίκος Τσιαμούλος

 

Σε συνέντευξή του σε τοπικά ΜΜΕ, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018, ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα" προχώρησε σε ευθεία περιγραφή μιας διαδικασίας που στρέφεται εναντίον του ιδίου του πολιτεύματος, "νοθεύοντας", κατά τη γνώμη του, τη λαϊκή ετυμηγορία.

 

Μάλιστα, ο κ. Τσιαμούλος ανέφερε πως η ίδια προσπάθεια έγινε και πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, χωρίς όμως επιτυχία.

 

Αφού, δε, "φωτογράφισε" με σαφή τρόπο τους "θύτες" αυτής της πράξης-αναφέροντας πως η δημοσκόπηση έλαβε χώρα από το Νοέμβριο και θα δημοσιοποιηθεί σύντομα-, ο κ. Τσιαμούλος δήλωσε πως για την παράταξή του η μοναδική "δημοσκόπηση" που έχει αξία είναι αυτή που καθορίζεται με την ψήφο των πολιτών στις εκλογές.

 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα θέματα που ανέλυσε ο Νίκος Τσιαμούλος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.