Πολιτικη

winamp wmp real qt

"Καθαρίστηκαν μέχρι τώρα 50 χιλιόμετρα ρέματα και 7 καταβόθρες"

Αυτοψία στο έργο που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου για τον καθαρισμό των ρεμάτων και των καταβοθρών σε περιοχές την Αρκαδίας, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας 

Μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αρκαδίας Θεόδωρο Ντάνο και Προέδρους χωριών της Τεγέας (Μαγούλας) Χρήστο Μπάκο και Ανδρέα Βελισσάρη (Γαρέας) καθώς και κατοίκους χωριών του Κορυθίου (Γιώργος Καρλής Παρθένι) πραγματοποιήσε αυτοψία ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας στο σημαντικό έργο που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου -ΠΕ Αρκαδίας για τον καθαρισμό των ρεμάτων και των καταβοθρών στις ανωτέρω περιοχές αλλά και σε όλη την Αρκαδία.

Ο κ. Γιαννακούρας δήλωσε μεταξύ άλλων: "Επιδοθήκαμε σε έναν "αγώνα δρόμου" από την στιγμή που πήραμε την αρμοδιότητα (πριν δύο μήνες και χωρίς αντίστοιχους πόρους) για τον καθαρισμό και την αστυνόμευση των ρεμάτων και ήδη τα αποτελέσματα της προσπάθειάς μας είναι ορατά.

Καθαρίστηκαν μέχρι τώρα 50 χιλιόμετρα ρέματα και 7 καταβόθρες και έπεται συνέχεια.

Πάντα θέτουμε προτεραιότητες και για εμάς η προστασία της ζωής και της περιουσίας των συνανθρώπων μας είναι πολύ σημαντικά και μετά τις πλημμύρες του παρελθόντος προσπαθούμε να αποτρέψουμε ανάλογα περιστατικά και στο μέλλον."

 

(Πληροφορίες από τον προσωπικό λογαριασμό του κ. Βαγγέλη Γιαννακούρα στο Facebook)

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.