Πολιτικη

Συνεχίζονται τα έργα ύδρευσης από το Δ. Τρίπολης και τη ΔΕΥΑΤ (video, photos)

Άλλο ένα έργο ύδρευσης πραγματοποιεί η ΔΕΥΑΤ αυτή τη φορά στα Αγιωργίτικα.

Εκεί βρέθηκε ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ κ. Γιώργο Καρώνη.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης τόνισε ότι πρωταρχικός του στόχος είναι έργα που θα βοηθήσουν την καθημερινότητα των δημοτών. Μερικά από αυτά τα έργα είναι και τα έργα ύδρευσης, γιατί όλοι έχουν δικαίωμα σε αυτό το αγαθό πρώτης ανάγκης.

Στα Αγιωργίτικα γίνεται μία επέκταση περίπου 2 km από την υπηρεσία της ΔΕΥΑΤ. Ο Δήμος προτιμάει τα έργα που μπορούν να τα κάνουν οι υπηρεσίες του, έτσι ώστε να εξοικονομηθούν αρκετά χρήματα.

"Είχαμε δηλώσει εξαρχής όταν αναλάβαμε το 2014 ότι πέσαμε στη δίνη μιας κρίσης όπου δεν υπήρχαν οι οικονομικές δυνατότητες ώστε να μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα του κόσμου. Αυτό είναι ένα έργο που θα μπορούσε εύκολα να έχει γίνει τόσα χρόνια αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Εμείς κάναμε αυτό το συγκερασμό και αυτή τη στιγμή έχουμε ένα ευρύ δίκτυο ύδρευσης σε μεγάλο αριθμό χωριών. Όπου αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, αυτά θα αντιμετωπιστούν στο ακέραιο και δε θα σταματήσουμε ούτε μέρα στο επόμενο χρονικό διάστημα να εκτελούμε και να ικανοποιούμε όλες τις ανάγκες των ανθρώπων αυτών."

Θέλω να ευχαριστήσω την υπηρεσία της ΔΕΥΑΤ για τον τρόπο τον οποίον μελέτησε αλλά και παράλληλα εκτελεί αυτά τα έργα.

Ο κόσμος να είναι βέβαιος, ότι όποιο πρόβλημα και αν έχουν εμείς θα είμαστε εδώ. Η υπηρεσία είναι ανοιχτή για να θέσουν το πρόβλημά τους, να το μελετήσουμε και να το ικανοποιήσουμε."

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.