Πολιτικη

Νίκας: "Πρώτα η πατρίδα, πρώτα η Πελοπόννησος" (video, photos)

Το Σάββατο (8/12) πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με ομιλητή τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας, εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση εναντίον του νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρου Τατούλη, στηλιτεύοντας τον, όπως τον χαρακτήρισε, "τοπικό μηχανισμό" εξουσίας που χρησιμοποιείται εκβιαστικά και με σκοπό το ιδιοτελές κέρδος.

Επίσης, μεταξύ άλλων, ο Κ. Νικάς δεσμεύτηκε ότι θα συνεργαστεί  με τους τοπικούς βουλευτές και τους δημάρχους για το καλό των πολιτών της Πελοποννήσου.

Μάλιστα, ο κ. Νικάς είπε. χαρακτηριστικά, "Δεν θα σας προδώσω ποτέ"!

Ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης, υποδεχόμενος στην Τρίπολη τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση της παράταξης "Πρωτοβουλία για την Πελοποννήσου" του κ. Νικά, δήλωσε σίγουρος για την επικράτηση της ΝΔ  στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές αλλά και στις Περιφερειακές.

Τόνισε δε πως ήρθε ο καιρός να μπει τέλος στα ψέματα και τον λαϊκισμό.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.