Πολιτικη

Εντυπωσιακή παρουσία Μητσοτάκη στην Τρίπολη! (video, photos)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν παρών σε εκδήλωση στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης το βράδυ του Σαββάτου (8/12), προκειμένου να υποστηριχτεί η υποψηφιότητα του κ. Παναγιώτη Νικά.

Η παρουσία του κ Μητσοτάκη, που από μόνη της έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για υποψήφιο πρωθυπουργό, προκάλεσε πολλά ευμενή σχόλια και για την άνεση με την οποία αντιμετώπισε ο κ. Μητσοτάκης τους παρευρισκόμενους αλλά και για το γεγονός ότι η ομιλία που έδωσε ήταν στιβαρή, πειστική, έδωσε δε την εντύπωση ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι έτοιμος να αναλάβει τις "τύχες" της χώρας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως το 2019 είναι κομβικό έτος για την Ελλάδα διότι είναι εκλογικό. Επίσης, δήλωσε βέβαιος πως θα είναι και το έτος που η Ελλάδα θα "αλλάξει πορεία".

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως, παρότι ο κ. Μητσοτάκης συνοδεύτηκε, εισερχόμενος και εξερχόμενος του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης και από τον κ. Σμυρνιώτη - όπως και από πολλούς άλλους κομματικούς παράγοντες -, δεν προέβη σε επίσημη δήλωση στήριξης της υποψηφιότητάς του τελευταίου για το Δήμο Τρίπολης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης "αποκάλυψε" πως έχει και αρκαδικές ρίζες καθώς ο παππούς του Άγγελος Γιαννούκος καταγόταν από την Στεμνίτσα.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.