Πολιτικη

Συνάντηση Μητσοτάκη - Καραμανλή στην Αρκαδία

Λίγο πριν εμφανιστεί στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήπιε καφέ στο χωριό Κάψια με.. εκλεκτή παρέα.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου την Τρίπολη, όπου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, με τη στήριξη της ΝΔ, Παναγιώτης Νίκας πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη προεκλογική συγκέντρωση. Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στο πλευρό του και μίλησε στην εκδήλωση.

Λίγο νωρίτερα χτύπησε το τηλέφωνο του και στην άλλη άκρη ήταν ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, που βρισκόταν με οικογενειακή παρέα, λίγα χιλιόμετρα μακριά, στο χωριό Κάψια Μαντινείας, μόλις 15 χλμ. έξω από την Τρίπολη. Ο πρώην Πρωθυπουργός ρώτησε τον κ. Μητσοτάκη αν θα μείνει στην Αρκαδία και την επόμενη μέρα ώστε να συναντηθούν, αλλά επειδή ο πρόεδρος της ΝΔ θα γύριζε στην Αθήνα, απάντησε ότι με χαρά θα περάσει από το ξενοδοχείο όπου έμενε ο κ. Καραμανλής για να πιουν καφέ. Έτσι και έγινε, με τους δυο άνδρες να συζητούν, σύμφωνα με πληροφορίες, όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τα θέματα της επικαιρότητας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.