Πολιτικη

Στη Νέα Πελοπόννησο ο Γιάννης Ροτζιώκος

Στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου του Πέτρου Τατούλη εντάσσεται ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας και Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γιάννης Ροτζιώκος. 

Ο κ. Ροτζιώκος θα ενισχύσει με το κύρος, την επιστημονική του κατάρτιση, την επαφή και την αποδοχή του από την κοινωνία την παράταξη της Νέας Πελοποννήσου, τόσο στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όσο και κατά τις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας.

Βιογραφικό Γιάννη Ροτζιώκου

Ο Γιάννης Ροτζιώκος γεννήθηκε το 1953 στη Νεμέα Κορινθίας. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι γιατρός πνευμονολόγος, με σπουδές στην Αθήνα και την Ιταλία, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Υγεία και τη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας από το 2015  μέχρι σήμερα και Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Εργάζεται στο ΕΣΥ ως Διευθυντής της Αντιφυματικής Μονάδας στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας, ενώ έχει εργασθεί ως Διευθυντής και Επιμελητής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά.

Διετέλεσε Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Διοικητής και Πρόεδρος του Νοσοκομείου “Ασκληπιείο Βούλας”, Αντιπρόεδρος – Προεδρεύων του Π. Γ. Ν. Θώρακος Αθηνών “Η Σωτηρία”, Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Θώρακος και Κοινωνικής Ιατρικής. Έχει πολυετή ενεργή δραστηριότητα με συμμετοχή σε ιατρικά συνέδρια και επιστημονικές δημοσιεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μιλάει αγγλικά και ιταλικά.

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.