Πολιτικη

Σμυρνιώτης: Ο στολισμός της πόλης είναι απαράδεκτος

Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, 11 Δεκεμβρίου 2018, χωρίς την παρουσία του κ. Δημάρχου

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κ. Σμυρνιώτης, ανέφερε πως ο στολισμός της πόλης, σχετικά με την εορταστική περίοδο, είναι ο "χειρότερος στην ιστορία", διότι, όπως είπε, εκτός του ιστορικού κέντρου της πόλης, είναι μηδαμινή η παρουσία οποιουδήποτε στολισμού.

Ο κ. Τσιαμούλος, από την πλευρά του, έκανε έκκληση στους Προέδρους της ΚΕΔΗΤ και του Βοσυνιωτείου Ιδρύματος να γίνει προσπάθεια να αποπληρωθούν όσο το δυαντόν περισσότερα από τα χρωστούμενα απέναντι στους υπαλλήλους-ενόψει και εορτών.

 

Η συζήτηση συνεχίστηκε με το θέμα των χρημάτων που έχουν δοθεί από την πολιτεία για αντιπλημμυρικά έργα και τα οποία είναι, ακόμη, αδιάθετα. Οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής επικαλέστηκαν "γραφειοκρατικές αγκυλώσεις", για τις καθυστερήσεις ενώ ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Βόσνος κατηγόρησε τους "λαλίστατους", όπως τους χαρακτήρισε, Συμβούλους που κατηγορούν τον ίδιο για τις καθυστερήσεις, να απαντήσουν τι έκαναν οι ίδιοι όταν ανέλαβαν, εδώ και καιρό, την αρμοδιότητα αυτή.

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.