Πολιτικη

Ο Σαραβάκος καταγγέλλει Τατούλη

Ο Δημήτρης Σαραβάκος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, καταγγέλλει τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και την κυβέρνηση για την αδιαφορία τους σχετικά με τη Δακοκτονία.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση: 

Ελαιοτριβεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου επισκέφθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Σαραβάκος με αφορμή την δραματική κατάσταση που επικρατεί στην παραγωγή και την ποιότητα τη φετινή χρονιά εξαιτίας του Δάκου.

Δήλωσε ότι παραγωγή λαδιού ήταν πολύ μικρή και η ποιότητα άσχημη εξαιτίας του Δάκου στις ελιές!

"Δυστυχώς, περιφέρεια και κυβέρνηση αλληλοκατηγορούνται για το γεγονός ότι δεν έγινε έγκαιρα και σωστά η Δακοκτονία. Η ευθύνη και των δύο είναι τεράστια! Και το αποτέλεσμα καταστροφικό για τους πέντε νομούς".

Κάλεσε τον κ. Τατούλη να προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την αποζημίωση των αγροτών και να ξεκινήσει σύντομα τις ενέργειες για τη Δακοκτονία της επόμενης περιόδου προκειμένου να μην επαναληφθούν τα φετινά καταστροφικά αποτελέσματα για τους Αγρότες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.