Πολιτικη

"Ινκόγκνιτο" επίσκεψη Νίκα στην Τρίπολη (photos)

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας, βρέθηκε στην Τρίπολη τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Η επίσκεψη δεν είχε, φυσικά, "επίσημο" χαρακτήρα, ούτε και έγινε στο πλαίσιο της προεκλογικής δραστηριότητας της παράταξης "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο", της οποίας ηγείται ο κ. Νίκας και στηρίζεται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είναι, επίσης, σαφές πως ο κ. Νίκας είναι ο εν ενεργεία Δήμαρχος Καλαμάτας και, συνεπώς, η "ατζέντα" του είναι γεμάτη και από τις αντίστοιχες υποχρεώσεις του θεσμικού του ρόλου.

Ωστόσο, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης εθεάθη να εισέρχεται σε πολυκατοικία επί πεζοδρόμου της Τρίπολης όπου-συμπτωματικά-υφίσταται πολιτικό γραφείο πρώην Βουλευτή και Υπουργού της Ν.Δ.

Θα πρέπει, τέλος, να σημειώσουμε πως ο νυν Περιφερειάρχης, κ. Τατούλης, βρίσκεται στην Κίνα, προσκεκλημένος από τους διοικούντες της επαρχίας του Σετσουάν..

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.