Πολιτικη

Eνταξη Δ. Μεγαλόπολης στο πρόγραμμα δωρεάν WiFi

Ένταξη του Δήμου Μεγαλόπολης στο Πρόγραμμα δωρεάν εγκατάστασης WiFi.

Aνακοινώθηκαν από την αρμόδια Επίτροπο Ψηφιακής Κοινωνίας κα. Μαρίγια Γκάμπριελ, οι συνολικά 2.800 Δήμοι σε όλη την Ευρώπη που εντάσσονται στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα WiFi4EU,  το οποίο θα παρέχει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε δημόσιους χώρους. Μεταξύ των Δήμων είναι και ο Δήμος Μεγαλόπολης.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης με την ένταξή του στο Πρόγραμμα θα έχει τη δυνατότητα να εγκαταστήσει WiFi σε κεντρικούς δημοτικούς χώρους και να προσφέρει υψηλή συνδεσιμότητα σε κατοίκους και επισκέπτες. Σχετικά με το θέμα, δηλώσεις έκανε στην ΕΡΤ ο Δήμαρχος κ. Διονύσιος Παπαδόπουλος.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης ευχαριστεί για την συνεργασία και τελική επιλογή (μαζί με άλλους περίπου εκατό Δήμους της χώρας), τους Υπουργούς Εσωτερικών και Ψηφιακής Πολιτικής.

 

Εκ του Δήμου

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.