Πολιτικη

Αυτοψία της Περιφέρειας στην "επικίνδυνη" Ε.Ο Τρίπολης-Πύργου

Αυτοψία μαζί με μηχανικούς της Περιφέρειας - ΠΕ Αρκαδίας στο ύψος της Καμενίτσας, στην παλαιά Ε.Ο Τρίπολης-Πύργου, εκεί που το τελευταίο διάστημα, λόγω ολισθηρότητας συμβαίνουν πολλά τροχαία ατυχήματα.

Mετά και το χθεσινό τροχαίο ατύχημα που ανέδειξε το arcadia938.gr, το οποίο σημειώθηκε στην περιοχή, στην οποία να θυμίσουμε πως το διάστημα των εορτών έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 3 τροχαία, η Περιφέρεια Πελοποννήσου πραγματοποίησε αυτοψία στο επικίνδυνο αυτό σημείο. 

Διαβάστε την ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Ευάγγελου Γιανναλούρα:

Από την πρώτη στιγμή ενεργήσαμε και τοποθετήσαμε κώνους για ενημέρωση των οδηγών, ώστε να μειώνουν ταχύτητα και να έχουν αυξημένη προσοχή στο συγκεκριμένο σημείο. Επίσης ζητήσαμε από την Πυροσβεστική να πλύνει το οδόστρωμα.

Χθες (3/1) τοποθετήθηκε και φωτεινή σήμανση για να ενημερώνονται περισσότερο οι οδηγοί, ενώ σήμερα, Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, θα μπουν νέες μπάρες, αφού οι παλιές καταστράφηκαν από τα ατυχήματα.

Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για την ασφάλεια των οδηγών, αλλά απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και μείωση της ταχύτητας, κυρίως αυτές τις μέρες που οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.