Πολιτικη

"Τρίπολη Αύριο": Επίσημη πρώτη συνάντηση με παλιά και νέα στελέχη

Με αισιοδοξία  ξεκίνησε τον αγώνα ο Κώστας Τζιούμης, επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο".

Φαίνεται πως ο αγώνας του κ. Τζιούμη άρχισε δυναμικά, με μία επίσημη πρώτη συνάντηση της παράταξης, μαζί με τα άτομα που θα βρίσκονται δίπλα του.

Παλιά και νέα στελέχη θα στελεχώνουν την παράταξη του κ. Τζιούμη και ο ίδιος με αισιοδοξία στέλνει το δικό του μήνυμα, λέγοντας πως "Ξεκινήσαμε! Παλιά και νέα στελέχη, σημερινοί και αυριανοί δημοτικοί σύμβουλοι που αγωνιούν και θέλουν να αγωνιστούν για την ΤΡΙΠΟΛΗ του ΑΥΡΙΟ,για τον Δήμο μας, ξεκινήσαμε τον ωραίο αγώνα με αισιοδοξία." 

Και συνέχισε λέγοντας πως, "Συνυπογράψαμε" την πίστη μας στις ΑΡΧΕΣ της παράταξής μας, καλούμε όλες και όλους κοντά μας, δίπλα μας, για να αλλάξουμε και να καθορίσουμε τη μοίρα του Δήμου Τρίπολης. Ο μόνος στόχος μας,το μόνο κίνητρό μας. Εμείς μπορούμε!"

Με την ανάρτηση αυτή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης πραγματοποίησε τη συνάντηση για τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Τρίπολης. 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.