Πολιτικη

winamp wmp real qt

Ο Ν. Κακλαμάνης στην κοπή της πίτας της "Νέας Τρίπολης"

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο συνδυασμός του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιάννη Σμυρνιώτη,  "Νέα Τρίπολη". 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου: 

Μετά τη χθεσινή συνάντηση του επικεφαλής της Παράταξής μας και υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη με τους εν ενεργεία Δημοτικούς μας Συμβούλους Αυδή Ανδρέα, Γκόφη Αθανάσιο, Εικοσιδέκα Μαρία, Ζαμπαθά Χριστίνα, Μπισιούλη Ζαφείρη, Κοσκινά Δημήτρη και Ταλούμη Κώστα με αντικείμενο τον Προγραμματισμό των Δράσεών μας εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου 2019, ανακοινώνουμε ότι η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26.01.2019 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Βουλευτής Α΄Αθηνών και Πρόεδρος της Εκλογικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, πρώην Υπουργός και Δήμαρχος Αθηναίων,  κ. Νικήτας Κακλαμάνης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.