Πολιτικη

Τσίπρας: Δεκτή η παραίτηση Καμμένου

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως αποδέχεται την παραίτηση του Πάνου Καμμένου από το υπουργείο Άμυνας.   

Ανακοίνωσε πως τη θέση του θα πάρει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης. Επίσης ανακοίνωσε πως άμεσα θα ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης της βουλής.    

"Επί τέσσερα χρόνια είχα μια έντιμη συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο. Καταφέραμε να φέρουμε τη χώρα στην κανονικότητα. Ανοίξαμε τον δρόμο για την καταπολέμηση της διαφθοράς.   

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πάνο Καμμένο για όλα όσα πετύχαμε αλλά και γιατί ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Μου δήλωσε πως παραιτείται από υπουργός Άμυνας, αποδέχομαι την παραίτηση και θα κάνω δεκτή όποια άλλη παραίτηση τεθεί υπόψιν μου.    

Βασική μου επιδίωξη μετά την έξοδο της χώρας από την μνημονιακή περιπέτεια είναι η αποκατάσταση του διεθνούς ρόλου της χώρας. Μπροστά σε αυτόν τον εθνικό στόχο δεν πρόκειται να κάνω πείσω", δήλωσε μεταξύ άλλων έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός.

 

ΠΗΓΗ: lifo.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.