Πολιτικη

Τατούλης: Ψάξτε τον δεύτερο και τον τρίτο (video)

Την πρώτη του Συνέντευξη Τύπου για το 2019 παραχώρησε σήμερα Τετάρτη (16/1), ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη. 

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις αυτοδιοικητικές και εθνικές εκλογές, στη δημιουργία Ελληνοκινεζικού επιχειρηματικού Πάρκου, στη ΣΔΙΤ αλλά και στο γεγονός ότι παρά τα πυρά που δέχεται η Παράταξή του "Νέα Πελοπόννησος",  δεν "πληγώνεται".

Ο κ. Τατούλης, ξεκινώντας την συνέντευξή του, τόνισε την κρισιμότητα του έτους που διανύουμε. "Το 2019 η αυτοδιοίκηση θα δώσει τη δική της μάχη" δήλωσε χαρακτηριστικά. 

"Είναι προσβλητικό για τους αυτοδιοικητικούς να τρέχουν πίσω από τα κόμματα. Η αυτοδιοίκηση είναι απελευθερωτικός θεσμός, στον οποίο αποφασίζουν οι πολίτες", τόνισε. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα εξής: 

  • Στη δημιουργία Ελληνοκινεζικού Επιχειρηματικού Πάρκου, αξίας άνω των 680 εκατ. ευρώ στο κέντρο της Περιφέρειας, καθώς και την ίδρυση Ειδικής Αναπτυξιακής Εταιρίας που θα ελέγχει τα συμφέροντα του πρώτου.
  • Αναβάθμιση της σιδηροδρομικής γραμμής Σπάρτης - Κορίνθου 
  • Σημαντικά Προγράμματα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας
  • Στο Έργο ΣΔΙΤ που προχωρά κανονικά. Οι εκλογές δεν θα επηρεάσουν την εξέλιξη του έργου, διαβεβαίωσε ο κ. Τατούλης. 

Κλείνοντας και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν έχει "πληγωθεί" η "Νέα Πελοπόννησος από τις ανεξαρτητοποιήσεις στελεχών της, ο κ. Τατούλης δήλωσε: Η "Νέα Πελοπόννησος" δεν "πληγώνεται" διότι έχει "ριζώσει" βαθιά στη συνείδηση των πολιτών. Ο εκβιασμός κάποιων απέτυχε παταγωδώς. 

 Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.