Πολιτικη

Πυρά κατά Παυλή από Τυροβολά (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Τυροβολάς. 

Ο κ. Τυροβολάς ανακοίνωσε την απόφασή του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις Δημοτικές Εκλογές, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν έχει δεχτεί προτάσεις από παρατάξεις απάντησε καταφατικά, χωρίς όμως να τις ονοματίσει. 

Ο κ. Δημήτρης Τυροβολάς έκανε απολογισμό της θητείας και του έργου του, ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίηση του και δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τον κ. Παυλή για τον τρόπο με τον οποίο διοικεί τον Δήμο. 

Ο πρώην αντιδήμαρχος Ανάπτυξης & Συντήρησης Πρασίνου της Δημοτικής Παράταξης του κ. Δημήτρη Παυλή κατηγόρησε τον Δήμαρχο και για το θέμα των απορριμμάτων. 

"Ένα τίποτα υπήρξε ο κ. Παυλής για την πόλη και τα χωριά"... ανέφερε χαρακτηριστικά. 

 

Δείτε στο βίντεο, αναλυτικά τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο κ. Τυροβολάς...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.