Πολιτικη

ΦιλόΔημος ΙΙ: Κατασκευή στάσεων για τη δημοτική συγκοινωνία

Η κυβέρνηση και το ΥΠΕΣ προχωρούν διαρκώς σε παρεμβάσεις σχετικές με την βελτίωση της καθημερινής ζωής των πολιτών.

O ειδικός σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση και μέλος της ΝΕ Αρκαδίας Μαρίνος Ρουσιάς δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

"ΦιλόΔημος ΙΙ: Νέα πρόσκληση για την κατασκευή/επισκευή στάσεων για αστική/δημοτική συγκοινωνία.

Μία από αυτές αφορά και την διευκόλυνση των πολιτών στη χρήση των λεωφορείων. Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση και μάλιστα από τους πολίτες, και ειδικά τους εργαζόμενους, των πιο λαϊκών στρωμάτων, επομένως είναι στοιχειώδες καθήκον του κράτους να μεριμνά για αυτούς.

Κάποια πράγματα μοιάζουν αυτονόητα, αλλά δεν είναι. Τα νέα στέγαστρα δεν είναι ένα έργο βιτρίνας. Δείχνουμε σεβασμό στη δημόσια ασφάλεια και υγεία. Και με τις νέες στάσεις εξασφαλίζουμε πως κανείς δεν θα περιμένει το λεωφορείο μέσα στη βροχή, ενώ συνδυάζονται με λύσεις σε άλλα ζητήματα, όπως αυτό της ασφάλειας, αφού θα μπορούν να έχουν τον έξυπνο φωτισμό που θα ενεργοποιείται τις νυχτερινές ώρες όταν εντοπίζουν κάποια κίνηση, άρα διασφαλίζουμε και πως κανείς δεν θα περιμένει το λεωφορείο στα σκοτεινά. Επίσης, προσφέρουν και μια σειρά άλλες δυνατότητες, όπως το να φορτίσει κανείς το κινητό του τηλέφωνο, ενώ είναι και ενεργειακά αυτόνομες.

Η σχετική πρόσκληση θα ανέβει στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΣ τις επόμενες ημέρες."

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.