Πολιτικη

Τρίτη σε ποσοστό ανεργίας η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τρίτη με ποσοστό 14,3% έρχεται η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη χώρα, όσον αφορά το ποσοστό ανεργίας, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Σύμφωνα με δημοσίευση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται πίσω από την Κρήτη και τα Ιόνια Νησιά και έχει ποσοστό κατά 7% κάτω από το μέσον όρο στη χώρα.

Ο Περιφερειάρχης μας Πέτρος Τατούλης αναφερόμενος στα στοιχεία αναφέρει: «Δίνουμε διαρκή αγώνα για να πολεμήσουμε την ανεργία. Θα νικηθεί όταν βρει δουλειά και ο

τελευταίος Πελοποννήσιος άνεργος. Μαζί συνεχίζουμε μπροστά".

Ως Περιφερειακή Αρχή προσπαθούμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις υποδομές εκείνες που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη όλων των τομέων της οικονομικής δραστηριότητας, ώστε να μπορούν όλοι να βρουν εργασία και αυτό θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, αφού θέλουμε το καλύτερο για τους συμπατριώτες μας Αρκάδες, για τους συμπατριώτες μας Πελοποννήσιους."

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.