Πολιτικη

Παρουσίαση υποψηφίου και ανακοίνωση από Βόσνο

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Βόσνος, παρουσίασε τον κ. Δημήτριο Ζαρακοβίτη, τον τρίτο κατά σειρά υποψήφιό του.

Ο κ. Βόσνος επιπρόσθετα ανακοίνωσε πως η παράταξή του θα διοργανώσει εκδήλωση  κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 10 Φλεβάρη, στο Τουριστικό Περίπτερο της Πλατείας Άρεως, στις 11:00.

Ο κ. Ζαρακοβίτης, μεταξύ άλλων, είναι υποψήφιος διδάκτορας του Πα. Πελ και εργάζεται ως Τεχνολόγος Ραδιολογίας Ακτινολογίας στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Ο ίδιος δήλωσε πως αποφάσισε να συμμετάσχει στα "κοινά", διότι, ως Τριπολίτης, βιώνει και αυτός τη δύσκολη καθημερινότητα των συμπολιτών του και επιθυμεί να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων. Θα πρέπει να τονίσουμε πως ο κ. Ζαρακοβίτης έχει λάβει πολλές διακρίσεις για το ερευνητικό του έργο, ειδικεύεται σε θέματα "Ψηφιακής πολιτικής", ενώ, μεταξύ άλλων, ήταν και υπότροφος του Ι.Κ.Κ.Υ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Βόσνος, ευχαρίστησε τον κ. Ζαρακοβίτη για την απόφασή του να συνταχθεί με την παράταξη "Μαζί για την Τρίπολη" , ενώ ανέφερε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν κι άλλοι υποψήφιοι.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.