Πολιτικη

Παππάς από Τρίπολη : "Mέτωπο" απέναντι σε δεξιά-ακροδεξιά (photos)

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης βρέθηκε στην Τ.Κ. Μάκρης, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019.

 

Αφορμή υπήρξε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Αρκαδίας του κυβερνώντος κόμματος, η οποία και είχε καθαρά "προεκλογικό" χαρακτήρα.

 

Ο κ. Υπουργός αναφέρθηκε, σε δηλώσεις του, με ιδιαίτερα αναλυτικό τρόπο στη "Συμφωνία των Πρεσπών" και το τι σηματοδοτεί η τελευταία για την Ελλάδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

 

Η ουσία της τοποθέτησης του κ. Παππά αφορούσε τη διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ καθώς υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως "οι συντηρητικές δυνάμεις θέλουν φοβισμένους πολίτες". Ταυτόχρονα επεσήμανε πως "εμείς, καθημερινά, δείχνουμε με το έργο και την πολιτική μας πως οι Έλληνες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε". 

 

Θέλοντας, μάλιστα, να δείξει ποια είναι η διαφορά νοοτροπίας μεταξύ "αριστεράς" και "δεξιάς" διηγήθηκε ένα σύντομο ιστορικό "ανέκδοτο" σχετικό με τη γνωστή μη παράδοση του Μεγάρου Μαξίμου από τον κ. Σαμαρά στον κ. Τσίπρα, αυτοπροσώπως, πριν ακριβώς τέσσερα χρόνια.

 

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης παρότρυνε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιήσουν, ενόψει εκλογών, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με "αποδοτικό τρόπο", ενώ είπε πως η χρήση τους είναι εύκολη και η "ηλικιακή δικαιολογία" δεν στέκει. Τέλος, τόνισε την ανάγκη δημιουργίας " ενός προοδευτικού μετώπου" απέναντι σε "δεξιά-ακροδεξιά".

 

 

Από την πλευρά του, ο Βουλευτής Αρκαδίας, κ. Παπαηλιού, δήλωσε πως "Η αριστερή παρένθεση, που προέβλεπαν κάποιοι,"ξεχείλωσε"!" Εστίασε, κυρίως, στην έξοδο από τα μνημόνια και δήλωσε αισιόδοξος για τις απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις που θα λάβουν χώρα εντός 2019.

 

Στην εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε και λαϊκό, μουσικό πρόγραμμα, παρευρέθηκαν, εκτός των κ. Παππά και Παπαηλιού, ο υποψήφιος Βουλευτής, κ. Στάικος, το στέλεχος του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Ρουσιάς, οι νυν Δήμαρχοι Τρίπολης και Μεγαλόπολης και, φυσικά, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, κ. Παπαζαχαρίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.