Πολιτικη

Aνακοινώνονται υποψήφιοι Βουλευτές της Ν.Δ. για Αρκαδία

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να δημοσιοποιήσει τον κατάλογο των υποψηφίων Βουλευτών μέχρι την Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

 

Η εν λόγω ανακοίνωση έχει καθυστερήσει διότι, σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στην ηγεσία του κόμματος, οι πρόσφατες "καταιγιστικές" πολιτικές εξελίξεις "υποχρέωσαν" το κόμμα να τηρήσει στάση αναμονής.

 

Για την Αρκαδία, φαίνεται πως έχουν "κλειδώσει" τέσσερις υποψηφιότητες, αυτές των κ. Κώστα Βλάση, Σωκράτη Κοσμίδη, Νικόλαου Γιαννακόπουλου και ενός στελέχους προερχόμενου από το λεγόμενο "Μητρώο Στελεχών", μια καινοτομία της σημερινής ηγεσίας του κόμματος.

 

Όσον αφορά την εναπομείνασα θέση, οι πληροφορίες είναι "αντικρουόμενες", καθώς ένα από τα "φαβορί" για να καταλάβει θέση υποψηφίου, ο κ. Νίκος Κωστόπουλος-γιος του παλαιού Βουλευτή Αρκαδίας-, έχει ήδη ανακοινωθεί, από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, πως "οδεύει" προς τα Βόρεια Προάστια της Αθήνας.

 

Να σημειώσουμε πως, στις τελευταίες εθνικές εκλογές, υποψήφια με το κόμμα της Ν.Δ. ήταν και η κ. Εύη Τατούλη, κόρη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη. Έκτοτε, ωστόσο, οι σχέσεις μεταξύ του κ. Τατούλη και της ηγεσίας της Ν.Δ. έχουν "διαταραχθεί" σε μεγάλο βαθμό-για να το θέσουμε..κομψά-, με αποτέλεσμα να θεωρείται δύσκολο να επαναληφθεί η κάθοδο της κ. Τατούλη με τη Ν.Δ.-παρότι η ίδια έχει διαχωρήσει τη θέση της, σχετικά με τη "σύγκρουση" μεταξύ του κ. Τατούλη και της Ν.Δ.

 

Σε κάθε περίπτωση, η Αρκαδία είναι χαρακτηριστική περίπτωση "δυστοκίας" ως προς την επιλογή υποψηφίων από τη Ν.Δ., καθώς το μεγαλύτερο διακύβευμα είναι η εξασφάλιση της κομματικής συνοχής ενόψει της μεγαλύτερης δυνατής εκλογικής συσπείρωσης.  

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.