Πολιτικη

Παπαδημήτριου: Πολύς ντόρος για τα χαντάκια! (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας που πλήττει τον Δήμο Τρίπολης. 

Ο κ. Παπαδημητρίου τόνισε, μεταξύ άλλων, πως βιώνουμε μια παρατεταμένη κακοκαιρία από την Πρωτοχρονιά παρόλα αυτά δήλωσε ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση των αρμόδιων υπηρεσιών στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν εξαιτίας των καιρικών φαινομένων στην Τρίπολη και τα χωριά. 

O κ. Παπαδημητρίου δήλωσε, επίσης: Είμαι ικανοποιημένος διότι οι καταβόθρες δούλεψαν και δουλεύουν κανονικά. Δεν κινδύνευσαν πολίτες. Δεν θα πρέπει να κάνει ο οποιοσδήποτε παρεμβάσεις όταν εξελίσσεται ένα καιρικό φαινόμενο."

"Πολύς ντόρος γίνεται για τα χαντάκια, αντιπολιτευτικοί οι λόγοι. Είναι γνωστό ότι πολλοί έχουν σπείρει και οργώσει μέχρι και τα χαντάκια, η ποσότητα του νερού είναι τόσο μεγάλη που ξέφυγε, ο Δήμος δεν μπορεί να παρέμβει." 

"Λειτούργησε το σύστημα με τις καταβόθρες, αλλιώς θα είχαμε θρηνήσει θύματα."

"Απαιτείται συνεργασία, συμμετοχή και συνέργεια των πολιτών γιατί στην τελική ανάλυση οι ίδιοι πνίγονται."

Τέλος ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε πως ιδιαίτερα προβλήματα αντιμετωπίζει η Τ.Κ. Βουρβούρων του Δήμου Τρίπολης, στην οποία έχουν δρομολογηθεί έργα σε συνεργασία με την Περιφέρεια. 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.