Πολιτικη

Τσιαμούλος: "Φταίει ο Πάπας, ο Trump και ο... Θεός!"

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Τσιαμούλος στον Γιώργο Ηλιόπουλο, αναφέρθηκε σε ένα γενικό καθεστώς αποποίησης ευθυνών από τη Δημοτική αρχή!

Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων:

 

"Δεν γίνεται το προηγούμενο Σαββατοκύριακο να βρέχει, να έχουμε πάρει ένα σωρό χρήματα από το Υπουργείο από το 2016, να έχει κριθεί η πόλη μας σε έκτακτη ανάγκη, να μην έχουμε υλοποιήσει τίποτα και να έχουμε τα λεφτά στο συρτάρι."

"Εμείς που πηγαίνουμε στα δημοτικά συμβούλια και βλέπουμε την τακτική, ξέρουμε πως η απάντηση του Δημάρχου είναι πλέον γνωστή: Δεν φταίει ποτέ αυτός, δεν φταίει ποτέ η δημοτική αρχή, πάντοτε φταίνε κάποιοι άλλοι."

"Φταίει ίσως ο Πάπας με τον Trump οι οποίοι έκαναν συμπαιγνίες για να βάλλουν τη δημοτική αρχή, ή ο Θεός έκανε παιχνίδια με τη φύση..."

"Ευθύνεται το ίδιο το κράτος που έτσι που έχει νομοθετήσει, αφήνει χωρίς τιμωρία ασύδοτους Δημάρχους σαν τον κ. Παυλή με τη δημοτική του αρχή να κάνουν ό,τι θέλουν, όπως θέλουν κι ό,τι ώρα θέλουν."

"Τιμωρήθηκε κανείς που γεμίσαμε τον τόπο και τα ρέματα σκουπίδια; Τιμωρήθηκε κανείς που πήγαμε μέσα στο δάσος και ανοίξαμε χωματερή; Τιμωρήθηκε κανείς που δαγκώνουν τα παιδιά μας τα αδέσποτα;" 

 

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.