Πολιτικη

Εγινε της... "Περιφέρειας" σε κοπή πίτας! (video)

Σε προεκλογική διαμάχη μετατράπηκε ξαφνικά η κοπή πίτας της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου...

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν καλεσμένοι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελoποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Ο συνδυασμός αυτών των δύο πολιτικών προσώπων δεν άργησε να φέρει "παρατράγουδα" στην εκδήλωση. 

Τον λόγο πήρε αρχικά ο κ. Νίκας ο οποίος είπε πως "Ό,τι και να πει αυτή η κοινωνία και οι εκπρόσωποι της, δεν έχουν κάνει τα στοιχειώδη για τους ανθρώπους με αναπηρία. Η μεγάλη αγωνία είναι τι θα γίνει με την επαγγελματική αποκατάσταση των νέων ανθρώπων, το θεσμικό πλαίσιο γι' αυτή την κατάσταση πρέπει να αλλάξει".

Εν συνεχεία ο λόγος δόθηκε στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο οποίος δε γινόταν να μην απαντήσει σε όλα αυτά που ανέφερε ο Δήμαρχος Καλαμάτας...

Οταν πήρε τον λόγο ο κ. Τατούλης, όλα ανατράπηκαν... "Είμαι ο περιφερειάρχης της περιφέρειας, δεν είναι κανένας εδώ ως υποψήφιος. Δεν μπορεί κανένας να χρησιμοποιεί τον χώρο αυτό κυρίως σταθμίζοντας προσωπικά τον εαυτό του και μετατρέποντας αυτή τη θεσμική εκδήλωση σε προεκλογική διαδικασία. Δεν έχει ξανά γίνει αυτό ποτέ και δε θα επιτρέψουμε κάτι τέτοιο να γίνει πάλι", δήλωσε ο ίδιος στοχοποιώντας ξεκάθαρα τον κ. Νίκα.

Ο Περιφερειάρχης δεν άφησε να "πέσει τίποτα κάτω" και σχολίασε την δήλωση του κ. Νίκα περί επαγγελματικής αποκατάστασης των ατόμων με αναπηρία λέγοντας πως "Ποιος μπορεί να φανταστεί τα άτομα με αναπηρία να χρησιμοποιούνται για ειδικά επαγγέλματα; Ποιος μπορεί να το τολμήσει αυτό το πράγμα; Είστε πολίτες με ίσα δικαιώματα."

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.