Πολιτικη

Αυτοψία Γιαννακούρα στα Άκρα Τεγέας! (photos)

Αυτοψία στην Άκρα Τεγέας πραγματοποίησε την Τετάρτη (6/2) ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Bαγγέλης Γιαννακούρας, όπου παλιό φράγμα έχει προκαλέσει προβλήματα.

Ακολουθεί ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Βαγγέλη Γιαννακούρα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

"Η κακοκαιρία έχει πλήξει και συνεχίζει να πλήττει την Αρκαδία, δημιουργώντας πολλά προβλήματα.

Προσπαθούμε να είμαστε κοντά στους πολίτες και να έχουμε ιδία άποψη για τις ζημιές και καθημερινά βρισκόμαστε σε περιοχές που έχουν "χτυπηθεί".

Βλέπουμε τα προβλήματα και αναζητούμε με τους ειδικούς τις λύσεις στις οποίες πρέπει να προχωρήσουμε, όταν ο καιρός το επιτρέψει.. Και πρέπει να υπάρχει υπομονή στους κατοίκους των περιοχών που έχουν πληγεί.

Αυτή τη φορά έκανα αυτοψία στην Άκρα Τεγέας, όπου παλιό φράγμα έχει προκαλέσει προβλήματα. Επίσης επισκέφτηκα και τον κάμπο της Κανδήλας όπου και εκεί ανάχωμα στο ποτάμι δημιουργεί πλημμύρες στον κάμπο.

Συνομίλησα με τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Χαράλαμπο Σταμάτη και κατοίκους της περιοχής και την Άνοιξη θα προχωρήσουμε στις απαιτούμενες παρεμβάσεις, ώστε να μην ξαναπαρουσιαστεί ανάλογο πρόβλημα."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.