Πολιτικη

Παυλής: Το 80% των υποψηφίων μου είναι έτοιμοι

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Παυλής, διευκρίνισε πως θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος και κατήγγειλε συνυποψηφίους του για "σπέκουλα"..

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 7 Φεβρουαρίου 2019 στα τοπικά ΜΜΕ, ο κ. Δημήτρης Παυλής δήλωσε, με κατηγορηματικό τρόπο, πως θα είναι και πάλι υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου Τρίπολης.

 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, αισθάνθηκε πως πρέπει να προβεί σε αυτή την επίσημη ανακοίνωση λόγω της πολιτικής "σπέκουλας" στην οποία έχουν αποδυθεί άλλοι υποψήφιοι, ισχυριζόμενοι πως η παράταξη "Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά" δεν θα συμμετάσχει στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

 

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παυλής ανακοίνωσε πως στα τέλη Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί το 50 με 60 % των υποψηφίων του συνδυασμού του και στα τέλη Μαρτίου οι υπόλοιποι. Επιπρόσθετα, δήλωσε πως θα υπάρξει μεγάλη ανανέωση στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του, ενώ θα είναι και πάλι υποψήφιοι όσοι κρίνεται πως είναι ικανοί να συνεχίσουν το έργο που ήδη επιτελούν.

 

Παράλληλα, ο κ. Παυλής υποστήριξε πως η "σπέκουλα" εκ μέρους άλλων δημοτικών παρατάξεων γίνεται, ουσιαστικά, επειδή βλέπουν πως ο ίδιος έχει διασφαλίσει την πραγματοποίηση έργων στην πόλη "που δεν έχουν γίνει τα τελευταία 30-50 χρόνια". Επανέλαβε δε πως τα ήδη "ώριμα" έργα ανέρχονται σε 150 με 180 και πως δεν τον απασχολεί να κάνει "μικρές παρεμβάσεις" για προεκλογικούς λόγους, όπως γινόταν κατά το παρελθόν.

 

Τέλος, θα πρέπει να επισημάνουμε πως ο κ. Παυλής τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος για μια προεκλογική περίοδο με "έντονες αντιπαραθέσεις", αλλά να δοθεί έμφαση στην ανταλλαγή απόψεων για το πως θα εξυπηρετηθούν καλύτερα τα συμφέροντα των πολιτών, εφόσον και το νέο εκλογικό σύστημα καθιστά τις συνεργασίες απαραίτητες.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.